javascript


Tisztelt Látogató,

Nagy tisztelettel üdvözlöm Önt a magyarországi Angolai Nagykövetség weboldalán.

Őszintén köszönöm, hogy érdeklődik országunk iránt.

Ez a weboldal mindazoknak szól, akik tájékozódni szeretnének Angoláról általában, de elsősorban exponenciálisan növekvő gazdaságáról.

Ez a weboldal bővíti, kiszélesíti és megerősíti a Magyarországon és a Kelet-európai országokban, illetve bárhol a világon élő angolaiak egymás közti kapcsolatait.

Továbbá hasznos és gyakorlati információval szolgál mindazoknak, akik Angola iránt érdeklődnek.

Kedves látogatóim! Ezen a weboldalon nem csak közelről kísérheti figyelemmel az angolai eseményeket, hanem megtudhatja, hogyan kell eljárnia konzuli ügyekben, ha okmányokat akar kiállíttatni vagy meghosszabbíttatni (pl. vízumügyek, áttelepülés, anyakönyvezés, stb). Ezen kívül turizmussal, gazdasággal, kereskedelemmel és elsősorban befektetési lehetőségekkel kapcsolatos információkat nyújt.

Az angolai kormány által a törvényhozás területén kezdeményezett reformok célja a hazai és külföldi befektetők ösztönzése és az, hogy meggyőzze őket arról, hogy az angolai gazdaság és a törvényes keretek a fenntarthatóság és a sokféleség irányába fejlődnek.

A látogatók közelről követhetik külképviseletünk kiterjedt tevékenységét is, amely az Angolai Köztársaság és Magyarország közötti politikai és diplomáciai kapcsolatokra, barátságra és együttműködésre épül.

Boldogan tájékoztatjuk az Önt érdeklő kérdésekről a jobb kommunikáció kialakítása érdekében, miközben továbbra is védjük Angola, minden angolai, valamint Angola minden barátjának érdekeit.

Megragadom az alkalmat, hogy hangsúlyozzam, hogy ez az oldal az Önöké. Ezért szívesen fogadunk minden javaslatot, ami szolgáltatásunk színvonalát javítja.

Köszönjük, hogy weboldalunkon járt.

Mindig szívesen látjuk!

Lizeth Nawanga Satumbo Pena
Nagykövet

 

Válasszon nyelvet: pt hu en


Események

2018.11.13
Angola függetlenségének 43. évfordulója
Angola függetlenségének 43. évfordulója
tovább
2018.10.17
Az angolai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének delegációja a KKI-ben
Magyarországi hivatalos látogatásuk részeként az angolai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének (Instituto Superior de Relações Internacionais, ISRI) delegációja a Külügyi és Külgazdasági Intézet vendége volt október 17-én.
tovább
2018.07.27
Grillparty a búcsúzó palesztinai és egyiptomi nagykövet tiszteletére
Grillparty a búcsúzó palesztinai és egyiptomi nagykövet tiszteletére
tovább

Hírlevél